Airbrush logoFörstasidan hos Airbrush Digital Studio ABTjänster, retusch, prepress, illustrationer och original mmKontakta ossLäs mer om vår BildbankRetusch- och bildgalleri

TJÄNSTER

Retusch, digital bildbehandling och bollplank

Retuscher, fotoredigerig, collage, ihopkopieringar och digital bildbehandling är vår grundstomme. Vi gör allt från enkel färgställning till avancerade bildmontage och konstruktiv bildretusch. Kanske har fotografen gjort en miss eller att det bar glömts en del i en bild och behöver retuscheras? Hör med våra retuschörer först så "bollar" vi tillsammans fram vad som är bäst ur ditt och din eventuella kunds perspektiv.
Läs mer om retusch här. eller ta dig en till på ett av våra retusch- och fotomontagecase.

Originalproduktion, prepress och repro

Originalframställning till trycksaker sk. Prepress eller repro har blivit en av de större delarna av verksamheten, allt från enkla prepress och originalarbeten efter kundens profil till stora annonskampanjer och förpackningsoriginal till alla branscher men glass, mat, tobak och hygienartiklar är de områden vi jobbat mest med. Några exempel är Absolut Vodka, Apoliva, Signum, GB GLACE och Swedish Match.

Illustrationer och vektorisering

Vi har under åren gjort en uppsjö illustrationer och vektoriserade original. Vi har illustrerat allt från små iconer/pictogram till intranät och hemsidor, instruktioner och logotyper till hela blädderböcker. När det gäller vektororiginal kan det vara att rita rent ett äldre original som endast finns på papper eller ex. finns en titellogotype på svenska, men ska göras på engelska med samma känsla. alternativt illustrera produkter. Vill du se exempel på sånt vi gjort kan du hitta det här.

Provtryck och färgprover

Vi hjälper dig gärna att ta fram certifierade provtryck som tryckerierna kan ställa färger efter eller bara för din egen säkerhet när du skickar dina bilder och original till tryck.

Vi har en EPSON skrivare som skriver upp till A0 (110 cm på bredden) som är kalibrerad och godkänd som färgprov av tryckerier.

Digitaltryck och storformatsutskrifter

Vi kan digitaltrycka dina jobb om du vill ex. trycka en mindre testupplaga som inte hamnar inom ramen för vad som försvarbart i offsettryck. Givetvis kan vi även hjälpa dig med offsettryck om upplaga blir större, även om vi inte har det i huset.

Storformatsutskrifter, så som affischer, rollups och displayställ kan vi också producera. Upp till 110 cm på bredden.

Webbdesign, programmering och bannerproduktion

Vi gör både design på sidor och applikationer, men sköter även programeringen bakom för att du snabbt och enkelt ska få upp din site. Den senaste tiden har vi hjälpt till med allt från enklaste formen av hemsida till hela siter och komplexa system för att via mallar producera trycksaker på kundens hemsida/intranät.
Det händer ju även då och då att de behövs tillägg eller att den som en gång programerade inte längre finns kvar, även då finns vi här för dig.

En stor del av detta är att ta fram banners för annonsering på diverse siter på internet, vanligast är Flash-format, men hör av dig så kommer vi fram till den bästa lösningen per projekt eller banner.

Vi utvecklar i de flesta programmeringsspråk och till branschens vanligaste databaslösningar och plattformar.

Retuscherad originalbild - Se mer under Galleri
Retuscherad originalbild med inkopierade fyrvererier och natt- Se mer under Galleri
Retusch - Se mer under Galleri
Ihopkopiering och retusch - Se mer under Galleri
Kreativ retusch - Fler exempel i Galleriet
© 2008-2018 Airbrush Digital Studio AB
Säby Gård, 177 38 Järfälla | | Sitemap